Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس دانشگاه گیلان، حدود ۱۰۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی دارد، تصریح کرد: ۲۰ درصد دانشجویان گیلان مشغول تحصیلات تکمیلی هستند.

احمد رضی در شورای مدیریت آموزش عالی استان گیلان که با حضور رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به رسمیت یافتن شورای مدیریت آموزش عالی استان ها از سال گذشته، اظهار کرد: استان گیلان از سال ۹۴ اقدام به برگزاری جلسات هماهنگی آموزش عالی بین روسای دانشگاه ها کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استان گیلان حدود ۱۰۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی دارد، تصریح کرد: ۶۸ درصد دانشجویان استان گیلان در مقطع کارشناسی و ۱۲ درصد در مقطع کاردانی تحصیل می کنند.

رئیس دانشگاه گیلان، با اشاره به تحصیل ۲۰ درصد از دانشجویان استان در مقاطع  تکمیلی اعم از ارشد و دکتری، گفت: ۲۲۰۰ عضو هیئت علمی استخدامی در دانشگاه ها داریم و حدود ۵۰۰۰ مدرس به صورت غیر رسمی اقدام به تدریس می کنند.

رضی، از فعالیت دو دانشگاه مستقل وابسته به وزارت علوم و بهداشت در استان گیلان خبر داد و بیان کرد: گیلان جزو پنج استان کشور است که دانشگاه مادر آن تجزیه نشده و همه دانشگاه زیرمجموعه دانشگاه مادر هستند.

وی دانشگاه گیلان را بزرگترین دانشگاه جامع شمال کشور با ۱۸ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانست و عنوان کرد: دانشگاه گیلان براساس عملکرد سال ۹۹ در رتبه بندی اخیر پایگاه استنادی علوم جزو گروه اول قرار گرفت.

رئیس دانشگاه گیلان، با بیان اینکه مرکز رشد پارک علم و فناوری استان در اکثر شهرستان ها فعال است، متذکر شد: همچنین هشت مرکز تحقیقاتی وابسته به وزارت جهاد کشاورزی از جمله مرکز تحقیقات برنج، مرکز تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، پژوهشکده بیوتکنولوژی و... داریم که بعد از استان البرز، دارای بیشترین مراکز تحقیقاتی هستیم.

وی از تصویب سند علم و فناوری استانی در گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: گیلان اولین استانی است که سند مذکور را در شورای برنامه ریزی استان و شورای عتف به تصویب رسانده است. براساس این سند، علم و فناوری استان متناسب با شرایط استان و مبتنی بر توسعه سبز - آبی خواهد بود.

رضی، از فعالیت چهار کارگروه در شورای مدیریت آموزش عالی استان خبر داد و اظهار کرد: روسای دانشگاه ها هر کدام مسئول کمیته های آموزشی، پژوهشی، مهارتی و فرهنگی - دانشجویی هستند.

محمد دوستار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان نیز، بر لزوم ساماندهی نظام آموزش عالی کشور تاکید کرد و گفت: در حال حاضر بازگشایی دانشگاه ها در پساکرونا به یکی از دغدغه های اصلی روسای دانشگاه ها تبدیل شده است.

وی با اشاره به شرایط خاص دانشجویی استان ها، یادآور شد: نمی توان درباره بازگشایی دانشگاه ها یک نسخه واحد تدوین کرد و امیدواریم اختیارات لازم به روسای دانشگاه های هر استان جهت تصمیم گیری با توجه به ظرفیت دانشویی داده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی وزارت علوم كميسيون آموزش و تحقيقات دانشگاه گیلان دانشگاه گیلان روسای دانشگاه رئیس دانشگاه علم و فناوری استان گیلان آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۵۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در این جلسه گفت: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

 منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروح شده اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

 موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری نیز در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور