Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، بر رعایت دقیق توصیه‌های بهداشتی برای جلوگیری از شکل‌گیری موج جدید بیماری تاکید کرد و گفت: دو شهرستان آبی شامل املش و رضوانشهر و مابقی شهرستان ها در شرایط زرد کرونایی هستند.

ارسلان زارع در یکصدوسومین جلسه ستاد مدیریت کرونا در استان گیلان، به آخرین وضعیت رنگ بندی کرونایی استان اشاره و بیان کرد: همانند هفته قبل، دو شهرستان آبی شامل املش و رضوانشهر و مابقی شهرستان ها در شرایط زرد کرونایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند مطلوب واکسیناسیون در گیلان و لزوم شتاب بخشی در شهرستان‌هایی که از میانگین استانی کمتر هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اولویت واکسیناسیون دانش‌آموزان بالاتر از ۱۲ سال و دانشجویان برای بازگشایی مدارس و مراکز آموزش عالی، امیدواریم به میزان صد درصدی برسیم.

نماینده عالی دولت در گیلان بر ضرورت اهتمام روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مدیران آموزش و پرورش برای تسریع در امر واکسیناسیون با بهره‌گیری از بسترهای موجود افزود: اگرچه در این خصوص حدود ۱۲ درصد از متوسط کشوری فراتر هستیم اما باید به نقطه اطمینان برسیم.

وی بر لزوم تلاش برای رسیدن به میزان پوشش ۹۰ درصدی تزریق دوز اول واکسن به گیلانیان و تسریع در دوز دوم تاکید و تصریح کرد: واکسن به اندازه کافی در اختیار مراکز بهداشت قرار گرفته و بالغ بر ۹۰۰ خانه بهداشت آماده شتاب بخشی به واکسیناسیون هستند.

استاندار گیلان با تاکید بر برنامه‌ریزی موثر توسط فرمانداران و بخشداران برای روند واکسیناسیون در شهرستان‌ها گفت: ۸۴۲ تیم ثابت و ۶۲ تیم سیار، آماده گسترش فعالیت هستند تا آن دسته از افرادی که موفق به تزریق واکسن نشده اند، از این طریق ایمن شوند.

وی تشدید فعالیت بسیجیان در قالب طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برای توسعه واکسیناسیون را مورد تاکید قرار داد و ابراز امیدواری کرد که با اقدامات اقناعی و تولید محتواهای رسانه‌ای، شاهد همکاری خوب مردم گیلان و رسیدن به بالاترین سطح در تزریق واکسن به عنوان نخستین استان باشیم.

زارع رعایت توصیه‌های بهداشتی کارشناسان در کنار واکسیناسیون از جمله استفاده از ماسک، مراعات اصول بهداشت فردی و خودداری از شکل گیری یا حضور در تجمعات و دورهمی ها را یادآور شد و گفت: با عادی انگاری و سبک شمردن کرونا، احتمال بروز و گسترش موج های بعدی بیماری دور از ذهن نیست.

وی با اشاره به بازدید هفته گذشته خود از برخی مراکز تزریق واکسن کرونا و استقبال خوب مردم به ویژه دانشجویان و دانش آموزان اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری خوب سپاه، هلال احمر، هیئت‌های امنای مساجد، مراکز دولتی و مدارس نظم خوبی در فرآیند واکسیناسیون را شاهد بودیم که استمرار این روند مورد انتظار است.

نماینده عالی دولت در گیلان همچنین لزوم تشویق و ترغیب تمامی اصناف برای تزریق واکسن توسط اتحادیه‌ها و تسهیل فرآیند واکسیناسیون آنان را مورد تاکید قرار داد.

وی از تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا برای استمهال پرداخت تسهیلات فعالان بخش گردشگری تا پایان سال‌جاری و نیز افزایش مهلت پرداخت مالیات‌ها تا پایان آذرماه خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران واکسن کرونا تزریق واکسن شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۳۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد