Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، مهدی محمودی عصر امروز در ابتدای نشستی که با حضور اعضای شورای استان و مدیرعامل شرکت آبفای استان برگزار شد با اشاره به معضل آب شرب در محله‌های الحاقی شیرانی و خاردان به شهر لردگان از سال ۱۳۹۲، گفت: از سال ۹۵ محله شیرانی و خاردان به شهر لردگان الحاق شدند که در فصل تابستان و پاییز مرتب با کم آبی مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده شورای اسلامی استان در شورای عالی استان‌ها افزود: هر سال مسؤولان قول اصلاح شبکه آبرسانی این منطقه را داده‌اند همچنین مردم بارها و بارها به فرمانداری شهرستان لردگان مراجعه و قول اصلاح شبکه از معاونت عمرانی فرمانداری را دریافت نموده‌اند اما بعد از الحاق به شهر هنوز معضل کم آبی در این محل‌ها وجود دارد علی رغم اینکه این محل‌ها تمامٱ هزینه‌ها و تعرفه‌های آبفا را پرداخت می‌کنند هنوز مشکل‌شان مرتفع نشده است.

9 هزار نفر از مردم لردگان در انتظار آب شرب

وی ادامه داد: با توجه به اینکه جمعیت این مناطق تقریبا ۹ هزار نفر می‌باشد و چندین بار جهت حل مشکل این منطقه مکاتباتی از سوی شورای استان انجام پذیرفته از شرکت آبفای استان خواهشمندیم نسبت به رفع مشکل اقدام نماید.

نماینده استان در شورای عالی استان‌ها در ادامه پیشنهاداتی را جهت حل مشکل ارائه کرد و گفت:  پیشنهاد می‌گردد شرکت آبفای استان احیای چاه شیرانی و خاردان، لوله کشی چاه برآفتاب به منبع آب این محل‌ها و یا لوله‌گذاری و وصل کردن مسیر باقیمانده به حوزه شهر را در دستور کار قرار دهد.

آمادگی شورای استان برای همکاری با آبفا

وی در پایان اذعان داشت: شورای اسلامی شهر لردگان حاضر به هرگونه همکاری با شرکت آب و فاضلاب استان جهت حل معضل مناطق شیرانی و خاردان است.

حسینعلی رضایی سرپیری، در ادامه این جلسه به مشکل آب ‌شرب روستاهای ملک‌شیر، سرپیر، سرزرد، اسلام آباد،گندمکار، چلدان و حومه، ده‌سلیمانی، امامزاده اسماعیل،کول میشان و تولدان در شهرستان اردل، گفت: مشکل این روستاها در جلسات قبل نیز مطرح گردید و با توجه به اینکه مصوب شده بود شرکت آب و فاضلاب استان طی مدت یک ماه تامین آب شرب روستاهای فوق از طریق آب چشمه عزیزی را انجام و نتیجه را جهت انعکاس به شوراهای ذیربط به دبیرخانه شورای اسلامی استان ارسال نماید تاکنون این مصوبه اجرا نشده است.

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری به فرسوده بودن سیستم‌های لوله کشی در بیشتر روستاهای شهرستان، اشاره کرد و افزود: در جلسه قبل مصوب شده شرکت آبفای استان نسبت به تعویض سیستم‌های فوق اقدام نماید که این مصوبه نیز هنوز اجرا نشده است.

آبفای اردل هم به تعهداتش در خصوص کنتورهای خریده شده ار سوی مردم عمل نکرد

وی با اشاره به اینکه منبع جدید شبکه انتقال آب روستای سرپیر احداث شده، ادامه داد: این سیستم با مشکل مواجه گردیده و اتصال لوله‌ها و محل آن‌ها دارای نشتی می‌باشد و آب به درستی به منبع جدید انتقال نمی‌یابد، همچنین با توجه به اینکه اهالی روستا نسبت به خرید کنتور اقدام نموده‌اند اداره آبفای شهرستان اردل اقدامات لازم را جهت حل مشکل مردم و استفاده از کنتورهای خریداری شده را انجام نداده است.

رضایی افزود: جهت حل مشکل تامین آب شرب شهرستان اردل چاه آبی توسط شرکت آب و فاضلاب حفر گردید که متاسفانه به سنگ برخورد نمود و مقرر شد شرکت مذکور نسبت به تغییر تجهیزات حفر چاه اقدام نماید ولی تاکنون این مهم نیز اجرا نشده است.

آبفا تمهیدات لازم جهت رفع مشکل آبی سرخون و کاج را انجام دهد

وی در پایان با اشاره به حضور مدیرعامل شرکت آبفای استان در محل شهر دشتک اذعان داشت: اعطای نمایندگی آن شرکت در شهر دشتک تاکنون عملی نشده همچنین در جهت رفع آلودگی آب شرب شهر سرخون به نفت و قطعی و کمبود آب شرب شهر کاج با وجود چشمه‌های خروشان در شهرستان اردل اداره آب و فاضلاب استان تمهیدات لازم را در اسرع وقت معمول نماید.

احمدرضا محمدی، در ادامه این جلسه در خصوص رفع مشکلات آبی محله‌های شیرانی و خاردان شهرستان لردگان، اظهار کرد: حل شدن مشکل آب این دو محله نیازمند ۸۰۰ متر لوله فولادی با اعتبار یک میلیارد تومان است، همچنین احیای چاه و کارهای عمرانی دیگر به علت کمبود نقدینگی به تعویق افتاده اما با این وجود درخواست داریم تا برآورد کل مشکلات آبی این منطقه انجام و از ماده ۷ و تبصره ۳ برای رفع مشکلات استفاده شود.

مدیرعامل شرکت آبفای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در کل استان وضعیت بحرانی در حوزه آب وجود دارد لذا اعتبارات برای رفع نیازها در قالب بسته‌بندی اعلام می‌شود، گفت: در این استان هر خانوار در طول مبلغ ۱۰۷ هزار تومان بابت مصرف آب پرداخت می‌کند که این مبلغ به طور میانگین در ماه ۹ هزار تومان برآورد می‌شود.

 وی با بیان اینکه توپوگرافی در استان بسیار بالا است، اظهار کرد: در استان به ازای هر ۱۰ هزار مشترک یک ایستگاه پمپاژ تعبیه شده است که این امر دو برابر تعداد ایستگاهای کل کشور است یعنی پول دریافتی از شهروندان در حوزه برق بیشتر از حوزه آب است که کلیه حقوق پرسنل، حفر چاه و کارهای دیگر نیز از همین منابع مالی تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفای استان با بیان اینکه این شرکت در استان زیان‌بین است، گفت: در بودجه سال آینده ۷۰ میلیارد تومان زیان برآورد شده است زیراکه بهاء دریافتی آب از شهروندان کم اما هزینه‌ها بالا است که اگر اینگونه پیش برود قطعاً شرکت آب و فاضلاب ورشکست خواهد شد لذا کمک‌های دولتی برای حل مشکل به میدان آمدند

تقسیم ناعادلانه تعرفه‌های آبی در کشور 

محمدی بیان کرد: تعرفه‌های زیرساختی در کل کشور درست تقسیم نشده‌اند که اگر بخواهیم عادلانه برخورد کنیم هر خانواده باید ۳۰ هزار تومان در ماه بابت انشعابات آبی خود پرداخت کند اما سیاست دولت در همان ۹ هزار تومان است.

 وی با بیان اینکه هزینه تولید آب در استان‌های مختلف متفاوت است، تصریح کرد: مبلغ آب‌بها در استان‌ها براساس نرخ محلی تعیین می‌شود که شورای شهر در این نرخ گذاری اختیار دارد و البته استفاده میزان ۶ متر آب برای مصرف‌کنندگان رایگان و هرچه بیشتر مصرف کند باید بهایش را بپردازد.

برای برای حل مشکلات آبی استان منتظر کمک دولت نباشید

مدیرعامل شرکت آبفای استان با بیان اینکه جذب اعتبارات در پروژه به فعالیت پیمانکار و مشکلات پروژه بستگی دارد، لذا ممکن است در یک پروژه اعتبار بیشتر و در دیگری کمتر باشد، اظهار کرد: برای حل مشکلات آبی استان باید دست روی زانوی خود قرار داد و منتظر کمک دولت نباشیم، همچنین تخصیص اعتبار از طرحی به طرح دیگر در صورتی ممکن است که مازاد محصولات طرح افتتاح شده به طرح در حال ساخت اختصاص یابد و در غیر این صورت نمی‌توان به هیچ طرحی اعتبار مازاد تخصیص داد.

وی افزود: اگر شرکت‌های تامین کننده آب توانمند نباشند نمی‌توانند آب سالم را در اختیار مردم قرار دهند زیرا که برای خرید کلر و ... هزینه زیادی را باید پرداخت کنند که متاسفانه شرکت‌های آب و فاضلاب کشور از نظر مالی ضعیف‌اند.

 محمدی در پایان از شورای استان انتظار کمک برای افزایش خدمات‌دهی شرکت آبفا داشت و افزود: با کمک شورا می‌توان برخی از مشکلات آبی که عمده آن‌ها بخاطر مشکلات مالی است رفع خواهد شد.

 انتهای پیام/3339

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری آب مدیرعامل شرکت آبفای استان شرکت آب و فاضلاب شورای اسلامی شهرستان اردل شورای استان جهت حل مشکل مشکلات آبی هزار تومان استان ها رفع مشکل آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا در خصوص «شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «اعضای جدید هیئت عالی جذب دانشگاه فرهنگیان» و «اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت تجدید نظر» را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه‌های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آئین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه‌های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق‌الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می‌شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه‌ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقاء و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

کد خبر 750761

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟